Prodej zrekonstruovaného domu (4 apartmány), 293 m2, Řendějov, okr. Kutná Hora, garáž, bazén (Prodáno)

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi prostorný, částečně podsklepený dům vhodný k bydlení i komerčnímu využití, v Řendějově, malé obci nedaleko Zruče nad Sázavou. Dům ve stávající podobě vznikl zdařilou rekonstrukcí (rozvody vody a odpadů, elektřiny, topení + nový kotel na pelety, osazení nových plastových oken, zateplení fasády, zateplení krovu a přeložení střešní krytiny) a přístavbou k původnímu obytnému domu a stodole. Přístavbou byly obě stavby propojené a úpravou vnitřního dispozičního řešení vznikly 3 apartmány o dispozici 2+1 (76 m2 + terasa 11 m2), 2+kk (79 m2) a 1+kk (33 m2), a apartmán v 1. patře částečně zabudovaný do půdy o dispozici 4+kk (cca 105 m2 + terasa 20 m2). Dva z apartmánů mají podlahy v různých úrovních (vždy pár schůdků), všechny mají pěknou prostornou koupelnu. Součástí domu je i zastřešená terasa s letní kuchyní, velká garáž, prostorný přístřešek před kotelnou a prostorná, zatím nevyužitá půda.
Vytápění celého objektu je řešeno automatickým kotlem na dřevěné pelety, jednotlivé byty jsou osazeny el. bojlery na ohřev vody. Voda ze studny (2x) je ošetřená filtrační jednotkou s ionizací vody. Odpadní jímka s přepadem do kanalizace.
Pozemek o celkové výměře 915 m2 (zastavěná plocha domu 273 m2) je před domem vydlážděný, součástí zatravněné části pozemku je zapuštěný bazén a kout pro grilování. Za vjezdovou branou jsou 4 parkovací místa.
Řendějov je malebná vesnička pár km od Zruče nad Sázavou, kde je i veškerá občanská vybavenost. Dopravní obslužnost zajištěna pravidelnou autobusovou linkou. To, co nám Řendějov nabízí, je klid, pohoda, krásná okolní krajina plná kopců, luk a lesů nabízející rozmanité volnočasové a sportovní aktivity (např. nedaleké kvalitní golfové hřiště, cyklotrasy atd.).
En. tř. G bude aktualizována po dodání průkazu energetické náročnosti budovy (PENB).
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. ID nabídky: N1976


Další informace

Číslo nabídky:N1976
Adresa Řendějov,
Účel budovyUbytování
Celková plocha 915 m2
Užitná plocha 400 m2
Druh objektu Smíšená
Stav objektu Po rekonstrukci
Typ domu Patrový
Zastavěná plocha 273 m2
Počet podlaží pod zemí 1
Rok rekonstrukce 2020
Umístění objektu Klidná část obce
PENB: Náročnost budovy G - průkaz nedodán
Výtah
Inženýrské sítě Kanalizace, Elektřina
Topení Jiné
Doprava Silnice
Elektřina 400V, 230V
Parkování ANO

Kontaktní údaje


Miroslav Fron
realitní makléř
+420 777 090 109
mirek@dreamhousereality.cz

Hledáte podobnou nemovitost?

* Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a společnost Dream House Reality s.r.o. je zprostředkovává, coby data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost.