Pronájem novostavby bytu 2+kk, 43m2, Praha 4 - Nusle, rezidence Na Zámecké (Pronajato)

Pronájem bytu 2+kk, 43m2, v druhém patře nově zrekonstruovaného činžovního domu v pražských Nuslích.

Tento byt (3A) s orientací na západní světovou stranu s krásným výhledem, sestává ze dvou pokojů - obývacího pokoje a ložnice. Z ložnice je přístupná praktická walk-in šatna, v obývacím pokoji se nachází částečně oddělený kuchyňský kout. Ze vstupní chodby (kde je velká skříň na ukládání věcí) se jde dále do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Lepší představu si můžete udělat z přiloženého plánku.

Vše provedeno ve vysokém standardu - kuchyňská linka vyrobená na míru, plně vybavena spotřebiči - varná deska, trouba na pečení, vestavěná lednička s mrazákem, myčka. Nová dřevěná okna se zvukovým útlumem, zvonkový audio systém ovládaný přes domovní telefony, O2, UPC, centrální domovní antény, bezpečnostní bytové dveře s čtyřbodovým zámkem, vstup do domu na čip. Centrální vytápění, rekuperace. Celý dům splňuje náročná kritéria novostaveb a nabízí tak vysoký standard bydlení.

Možnost prádelny: 400,-Kč
Internet od: 270,-Kč

Připraveno k nastěhování.

více informací na: www.bydleninazamecke.cz

ID nabídky: N1416

Další informace

Číslo nabídky:N1416
Adresa Praha 4, Otakarova
Dispozice bytu2+kk
Typ domu Patrový
Druh objektu Cihlová
Obytná plocha 43 m2
Užitná plocha 43 m2
Stav objektu Novostavba
Vlastnictví Osobní
Druh bytu V nájemním domě
Číslo podlaží 3
Počet podlaží 6
PENB: Náročnost budovy G - průkaz nedodán
Parkování ANO

Kontaktní údaje


OBNOVY ARCHIV
realitní makléř

Hledáte podobnou nemovitost?

* Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a společnost Dream House Reality s.r.o. je zprostředkovává, coby data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost.