Pronájem bytu 5+kk/T, 120 m2, Libež, okr. Benešov, vytápění v ceně nájmu (Pronajato)

Nabízíme k pronájmu mezonetový byt o dispozici 5+kk v novostavbě rodinného domu (3 byty) s vlastním vchodem. Byt s obytnou plochou cca 120 m2 se pronajímá částečně zařízený (v případě potřeby i nezařízený). V přízemí je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, malá ložnice (nebo pracovna), koupelna se sprchovým koutem a toaletou, vstupní chodba, technická místnost a úložný prostor pod schody. V patře najdeme 3 ložnice a velkou koupelnu s vanou a toaletou. K bytu náleží terasa (cca 45 m2) se vstupem z obývacího pokoje. Kuchyňská linka vybavená horkovzdušnou troubou, el. varnou deskou, digestoří a ledničkou s mrazákem.
Budova je zateplená, plastová okna a vchodové dveře. Podlahové topení, vytápění bytu (součástí ceny nájmu) a ohřev vody velmi úsporné (tepelné čerpadlo). Parkování na pozemku kolem domu. Krásná okolní příroda. Libež je malá obec se základní občanskou vybaveností nedaleko od Divišova. Vhodné i pro početnější rodinu nebo na spolubydlení. Volné ihned. En. tř. G je uvedena dočasně než bude dodán aktuální štítek. Ohledně více informací nebo domluvení termínu prohlídky mne neváhejte kontaktovat. ID nabídky: N1910

Další informace

Číslo nabídky:N1910
Adresa Libež,
Dispozice bytu5+kk
Typ domu Patrový
Druh objektu Cihlová
Obytná plocha 120 m2
Užitná plocha 165 m2
Stav objektu Velmi dobrý
Vlastnictví Osobní
Druh bytu V rodinném domě
Číslo podlaží 2
Počet podlaží 2
Počet podlaží pod zemí 2
Terasa 45 m2
K dispozici od 2023-01-01
Umístění objektu Centrum obce
PENB: Náročnost budovy G - průkaz nedodán
Inženýrské sítě Elektřina, Kanalizace, Vodovod
Doprava Autobus, Dálnice, Silnice
Elektřina 230V
Voda Dálkový vodovod
Parkování ANO

Kontaktní údaje


Miroslav Fron
realitní makléř
+420 777 090 109
mirek@dreamhousereality.cz

Hledáte podobnou nemovitost?

* Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a společnost Dream House Reality s.r.o. je zprostředkovává, coby data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost.